Liga 1: Sorin Cârțu s-a alăturat „lotului” administrativ al Universității Craiova

0
816

Universitatea Craiova încearcă în acest sezon să obțină primul event după 28 de ani, iar acest lucru i-a motivat pe cei din conducere să facă o schimbare și la nivel administrativ. Sorin Cârțu, fostul mare jucător al Universității Craiova și component al lotului Craiovei Maxima a revenit din nou la formația alb-albastră, dar de această dată din postura de președinte executiv al clubului.

Marcel Popescu, managerul general al Universității Craiova, a vorbit despre venirea lui Sorin Cârțu în „lotul” administrativ al echipei, dar și despre dorințele pe care atât conducerea, cât și susținătorii formației oltene și le doresc în acest sezon.

Au trecut 28 de ani de la ultimul event, iar doi dintre cei care au făcut parte din grupul care a realizat acel eveniment se află din nou alături de Universitatea Craiova. Suntem mai puternici, iar venirea lui Sorin Câți în funcția de președinte al clubului este o recunoaștere a ceea ce au reprezentat marii jucători ai Craiovei. S-a alăturat Craiovei un om care a trăit în fotbal, un om care știe ce înseamnă Universitatea Craiova, dar care nu ignoră fotbalul românesc. Sperăm ca Universitatea Craiova să fie locomotiva care să participe decisiv la reabilitarea, reevaluarea și reechilibrarea fotbalului românesc. Probabil și din cauza coincidenței legate de numerologie, faptul că am reușit ultimul event în 91, iar acum ne aflăm în 19, sperăm să se alinieze astrele, iar acesta să fie anul nostru, pentru că dorim să avem consacrarea atât internă, cât și internațională. Suntem mai puternici odată cu venirea lui Sorin Cârțu. Target-ul pe care îl are Universitatea Craiova în viitor este mai ușor de rezolvat în momentul în care la nivel administrativ, economic și tehnic esti mai puternic. Sunt componente care, însumate, nu ne dau garanția, dar îți dau forță necesară pentru a deveni numărul 1„, a declarat managerul general al Universității Craiova, Marcel Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.