Liga 1: Sorin Cârțu: ” Sperăm să jucăm cât mai italienește și să triumfăm în acest sezon”

0
943
Sorin Cartu, Foto/ Tiberiu Cocora

Universitatea Craiova a dat o mică lovitură de imagine odată cu venirea lui Sorin Cârțu în funcția de președinte executiv al echipei, iar acest lucru îi ambiționează pe cei din conducere. Aceștia și-au expus oficial dorința de a câștiga titlul și Cupa României, în timp ce „Sorinaccio” se bucură de revenirea la echipă și are încredere în planurile de viitor ale Craiovei.

Suntem din nou împreună după 2-3 ani și sunt într-o postură nouă, una organizatorie. Este o poziție nouă și pentru mine, am o experiență foarte mare în ceea ce înseamnă fotbalul și cred că pot să fac o treabă bună și în această poziție de președinte al clubului. Sunt la început, este perioada în care încep să învăț. Este un club care în ultimii ani a evoluat foarte mult, mai ales că totul a început de la zero, atât la nivelul echipei, cât și la nivelul organizatoric și treptat s-au obținut niste rezultate care îi conferă la momentul actual o anumită poziție, în fruntea fotbalului românesc, pe care trebuie să o îmbunătățim și să o ducem mai departe. Sper ca venirea mea aici să fie un lucru pozitiv pentru Universitatea Craiova. Sunt aici pentru a apăra imaginea clubului, pentru a face o strategie în ceea ce privește interesele clubului, practic tot ceea ce este important pentru a obține un rezultat bun. Toate deciziile se vor lua la comun, așa cum se face la nivel înalt, la orice echipă care prezintă o organizare bună și care se respectă. Iar Universitatea Craiova este una dintre acele echipe„, a declarat Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova.

Întrebat care sunt obiectivele sale în noua funcție, „Sorinaccio” se regăsește pe aceeași lungime de undă cu cei din conducere și nu neglijează nici planurile de viitor, chiar dacă prioritare sunt trofeele din acest sezon. Totodată, acesta îl asigură pe Devis Mangia de postul său și speră ca „stilul italian” să fie decisiv în lupta la titlu.

Obiectivele mele sunt aceleași pe care le are și echipa. Mai întâi ne gândim la momentul actual, la campionat și la Cupa României, iar apoi ne vom axa pe strategiile pentru viitor. Vor mai fi încă nouă meciuri foarte grele, în care trebuie să depunem multă muncă. Provin din postura de antrenor, deci știu cel mai bine care este situația pe banca tehnică. Îmi place continuitatea, iar Devis are tot sprijinul meu și al conducerii. Antrenorul este italian, președintele mai știe italiană cât de cât, deci să sperăm că vom juca cât mai italienește până la final și să triumfăm în acest sezon„, a încheiat Sorin Cârțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.