LNBM: SCM U Craiova – SCM Timișoara 93-65 | FOTO: Ionuț Greere

SCM Univesitatea Craiova a pierdut confruntarea de la Timișoara, scor 71-74, contând pentru etapa a 5-a din faza a doua a Ligii Naționale de baschet masculin. În urma acestui rezultat, SCM U Craiova este la 11-8, în vreme ce SCM Timișoara a ajuns 9-10 la general.

Craiova a câștigat prima secvență a partidei, 24-19, gazdele au deținut inițiativa în partea a doua a primei reprize și au restabilit egalitatea până la pauza mare, 35-35.

Repriza secundă a avut o desfășurare halucinantă. Sfertul trei a început cu un incredibil cu un parțial de 17-2 în favoarea bănățenilor. Gadele s-au menținut în avantaj, iar cu zece minute înainte de final scorul era de 62-47 pentru Timișoara.

Oltenii și-au revenit în secvența finală și au recuperat punct cu punct. Elevii lui Aco Todorov au reușit un parțial de 14-7 pentru a reduce deficitul de pe tabela de marcaj. Cursa de urmărire a alb-albaștrilor a continuat și au redus la un sngur punct cu 36 de secunde înainte de final. Craiovenii au avut chiar șansa să câștige partida, însă Mijajlovic a pasat greșit și gazdele au marcat coșul victoriei pe contraatac.

Porter Triupe a contabilizat 26 puncte, 6 recuperări, Igor Mijajlovic a adăugat 11 puncte, 10 pase decisive, iar Vlad Koreniuk a terminat cu 9 puncte și 11 recuperări.

Statistic, Craiova a avut medii 62 % de la aruncările din interiorul semicercului, 29 % de la distanță și 78 % de la linia de libere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.