Iuri Frseniuc în duel cu Andrei Calnicenco | LNBM, GVA , etapa 12 | SCM U Craiova – U BT Cluj 72-70 | FOTO: Ionuț Greere

SCM U Craiova s-a impus în fața celor de la U-BT Cluj-Napoca la o diferență de două puncte, scor 72-70, sâmbătă seara, într-o confruntare din etapa a 12-a a Ligii Naționale de baschet masculin, Grupa Valorică A.

Chiar dacă a marcat doar 4 puncte, s-a văzut la Iuri Fraseniuc o determinare fantastică. Baschetbalistul româno-ucrainean a declarat la flash interviurile după terminarea partidei că se simte foarte bine la Craiova și că victoria împotriva Clujului este de moral pentru lupta din Top 6.

„A fost un meci foarte greu contra uneia dintre cele mai puternice echipe ale campionatului și cele două puncte sunt foarte importante pentru noi în lupta pentru top 6. Craiova este ca a doua mea casă. Mă știu și cu băieții, am jucat la alte echipe și cu românii și cu străinii. A fost foarte ușor pentru mine (n.r. să mă întorc la Craiova). Cu fiecare zi sunt mai bine. Ultima oară când am jucat a fost finala cu Craiova, dar după mai multe antrenamente și o muncă grea, sigur voi fi mai bine”, a spus după meci Iuri Fraseniuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.