Baschet (M): Ultimul meci al anului în Polivalentă | SCM U Craiova – U BT Cluj

0
375

SCM Universitate Craiova și U BT Cluj-Napoca se întâlnesc sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă, într-un meci care contează pentru runda cu numărul 12 a Ligii Naționale de baschet masculin – Grupa Valorică A.

Partida din Sala Polivalentă va fi arbitrată de Marius Ciulin, Alexandra Stan și Mircea Șerban. Comisar din partea Federației Române de Baschet a fost desemnat Mircea Martiș. Meciul nu va fi televizat.

Craiova are înaintea acestei partide 8-3 la general, în vreme ce ardelenii vin în Bănie cu 9-2. Ambele echipe sunt deja calificate în Top 6.

Clujenii conduc în istoricul confruntărilor directe cu 23-5, ultima victorie a oltenilor în fața celor de la „U” datează din 16 februarie 2016 (91-81). În tur, într-un meci disputat pe 5 noiembrie 2018, U BT s-a impus cu scorul de 95-68.

„Noi suntem pregătiţi pentru următoarele meciuri, începând cu cel contra Clujului. Vrem să câştigăm ca să ne demonstrăm nouă că a fost un accident în meciul tur, de la Cluj, şi suntem încrezători. Nu se aştepta nimeni să jucăm atât de bine în prima parte a campionatului. Am surprins multe echipe şi se poate să fi intrat în zona de confort, dar ce trebuie să facem de acum înainte este să ne găsim motivaţia suplimentară şi să trecem peste perioada asta de cădere. Eu nu mă gândesc acum la locul patru, cinci sau şase, ci vreau să câştigăm şi sunt sigur că şi colegii mei gândesc la fel“, a declarat Sebastian Ionescu, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.