Tenis: Alexandru Coman a câștigat Campionatul Național Individual de Iarnă U14. Robert Guna – bronz, podium craiovean și la dublu

0
782
Alex Coman și antrenorul său Alex Banciu | FOTO: FRT
Alex Coman și antrenorul său Alex Banciu | FOTO: FRT

Performanțe deosebite pentru tinerii tenismeni craioveni la finalul anului 2018. Sportivii de la CSM Craiova și-au demonstrat talentul și în competițiile indoor.

Alexandru Coman a câștigat Campionatul Național Individual de Iarnă U14″, organizat de Federația Română de Tenis pe terenurile de hard de la Centrul Național de Tenis din București, și contând pentru sezonul viitor. Robert Guna, tot de la CSM Craiova, a câștigat meciul pentru locul 3.

Alexandru Coman nu a pierdut niciun set în turneul de simplu al băieților iar în finală, favoritul nr. 1 s-a impus cu un categoric 6-3, 6-0, în fața lui Andrei Firaru, de la Asociația Clubul Sportiv Pro Sport 2009. Elevul lui Alex Banciu a trecut în primul tur de Alexandru Scafariu (CSS Petroșani, 6-3, 6-2), în runda secundă de Cristian Onofrei (CSS Bacău, 3-0 ret.), în sferturile de finală a dispus cu scorul de 6-1, 6-2 de Andrei Latiș, legitimat la CS Știința Constanța, iar în semifinale l-a învins pe David Gheorghe de la AS Tenis Club București, scor 6-3, 6-3.

În meciul pentru locul 3 s-a impus Robert Ionuț Guna, tot de la CSM Craiova, cu 6-3, 6-1, în fața lui David Alexandru Gheorghe, de la AS Tenis Club București.

Campion la simplu, Alex Coman nu a reușit să repete performanța și la dublu, fiind învins, alături de coechipierul său, David Manu, tot de la CSM Craiova, de perechea Andrei Firaru/David Gheorghe. Cei doi s-a impus la mare luptă, cu 3-6, 6-2, 10-8.

TABLOU FINAL SIMPLU BĂIEȚI

TABLOU FINAL DUBLU BĂIEȚI

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.