Dănuț Pascu, antrenorul echipei de volei masculin SCMU Craiova | FOTO: Ionuț Greere

În etapa a opta a Diviziei A1 de volei masculin, SCMU Craiova primește vizita nou-promovatei CSM Câmpia Turzii.

Înaintea duelului programat duminică, 2 decembrie, ora 18.00, în Sala Polivalentă, antrenorul Dănuț Pascu consideră că Câmpia Turzii este o echipă care nu trebuie tratată diferit și le va cere elevilor săi să joace cu maximul de angajament și seriozitate.

„Jocul nostru începe să devină din ce în ce mai bun. Ne propunem ca la fiecare meci să jucăm cu maximul de angajament, de seriozitate. Poate asta este și secretul victoriilor de până acum. Treaba mea este să îi fac pe băieți să înțeleagă că numai prin seriozitate și dăruire pot obține aceleași rezultate bune și în continuare.”

„La început de campionat, nu eram favoriți la medalie. Prin rezultatele pe care le-am avut, majoritatea echipelor joacă cu noi ca și cum nu au nimic de pierdut. Consider că și Câmpia Turzii este o echipă care trebuie tratată cu maximă seriozitate. Noi trebuie să ne facem jocul nostru, care a început să capete coerență, am început să jucăm ca o echipă, lucru pe care l-am remarcat și eu și cei care ne urmăresc.”

„Toți jucătorii sunt motivați la ora actuală, toți își doresc să facă jocuri cât mai bune. Au început să ne placă rezultatele bune”, a spus Pascu, joi, în conferința de presă premergătoare partidei cu CS; Câmpia Turzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.