Volei (M): Laurențiu Lică: „Ne-ar plăcea să terminăm turul fără înfrângere”

0
381
Laurențiu Lică, căpitanul echipei de volei SCMU Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora
Laurențiu Lică, căpitanul echipei de volei SCMU Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Laurențiu Lică, căpitanul echipei de volei masculin SCMU Craiova, a vorbit, joi, în cadrul unei conferințe de presă, despre meciul pe care oltenii îl vor disputa cu nou-promovata CSM Câmpia Turzii, în etapa a 8-a a Diviziei A 1.

Oltenii sunt neînvinși după disputarea primelor 7 partide din campionat, iar „Lolo” își dorește ca echipa să termine turul cu victorii pe linie.

„Suntem într-o perioadă foarte bună. Am început bine, cel mai important este că ne menținem și am trecut cu bine de niște meciuri foarte grele și importante. Mi-aș dori ca această perioadă să țină până la finalul sezonului, dar fiecare echipă are și momente mai puțin bune. Sperăm ca momentele mai slabe să le evităm cu brio”, a spus Laurențiu Lică.

„Duminică întâlnim o echipă modestă și sperăm să obținem o victorie de 3 puncte. Ei vor veni aici ca să joace un volei bun și să obțină tot ce pot. Datoria noastră este să fim concentrați în continuare și să mergem mai departe pe acest val, care ne-a propulsat în fruntea clasamentului, lângă Zalău. În volei, dacă intri mai relaxat în teren, pot interveni momente mai grele. Sper ca meciul să fie ușor de la primul punct până la ultimul și să îmi ajut echipa să obținem o nouă victorie. Rămâne de văzut dacă la iarnă suntem pe primul loc. Ne-ar plăcea să terminăm turul fără înfrângere, mai sunt trei meciuri si speram să terminăm en-fanfare”, a punctat căpitanul oltenilor.

Partida SCMU Craiova – CSM Câmpia Turzii este programată duminică, 2 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.