SCM U Craiova – BCMU Craiova 99-89 | LNBM, etapa 6 | FOTO: Ionuț Greere

SCM Universitatea Craiova a câștigat meciul disputat duminică, pe teren propriu, scor 99-89, în fața formației BCMU FC Argeș, în etapa cu numărul 6 a Ligii Naționale – Grupa Valorică A.

Craiova are 4-1 la general și un meci mai puțin disputat, în vreme ce piteștenii au ajuns la un activ de 3-3.

Formația antrenată de Aco Todorov a terminat în avantaj primele zece minute de joc, 24-21 și a intrat în avantaj la pauza mare la două posesii, 51-47. Afitrionii s-au desprins la 14 puncte (74-60) în sfertul al treilea al partidei, dar oaspeții nu s-au lăsat bătuți și au redus din ecartul de pe tabela de marcaj, astfel că înaintea ultimelor 10 minute de joc diferența era de doar 7 puncte (79-72).

SCM U Craiova – BCMU Craiova 99-89 | LNBM, etapa 6 | FOTO: Ionuț Greere

Ultimul sfert a fost pe muchie de cuțit. Piteștenii au venit la doar o posesie în spatele craiovenilor (90-87), însă finalul a aparținut gazdelor, care au reușit să gestioneze mai bine minutele de final.

SCM U Craiova – BCMU Craiova 99-89 | LNBM, etapa 6 | FOTO: Ionuț Greere

Goran Gajovic a fost cel mai productiv jucător din tabăra olteană, cu 26 puncte și 7 recuperări, Igor Mijajlovic a totalizat 19 puncte, iar Morris Curris și Aleksandar Radukic au adăugat fiecare câte 16 puncte și 6 recuperări.

În replică, Maksym Korniienko a terminat meciul cu 22 puncte și 9 recuperări, fiind secondat de Ivan Siriscevic, 22 depuncte și 6 recuperări.

SCM U Craiova – BCMU Craiova 99-89 | LNBM, etapa 6 | FOTO: Ionuț Greere

Craiova a terminat meciul din Sala Polivalentă cu medii de  65 % (17/26) la aruncări din interiorul semicercului, 45 % (14/31) la aruncările de la distanță și 85 % (23/27) de la linia de libere.

Oltenii vor juca în etapa următoare pe terenul celor de la SCM Timișoara, luni, 19 noimbrie, de la ora 18.00.

1 COMENTARIU

  1. O victorie fireasca si normala insa un arbitraj asa de slab cum de mult nu am mai vazut si ma intreb oare cei ce conduc COLEGIUL CENTRAL DE ARBITRI ce fel de stagiu de pregatire fac cu acestia sau se multumesc sa se adune in POIANA BRASOV la o consfatuire de mintuiala si ar mai fii o intrebare cum de cei trei arbitri de la acest meci au ajuns culme Arbitri internationali cine sunt cei ce i-au propus din conducerea colegiului de arbitri sau au fost propusi pe pile si simpatii asa s-a ajuns ca la acest meci sa fie admonestati de spectatori ff virulent si apoi de catre cei 2 antrenori pacat ca acest meci a fost umbrit de un astfel de arbitraj si ar mai fii ceva si anume sunt tare curios ce raport o fii facind obs. federal Tibi Rist si el ajuns observator dintr-un jurnalist de pe la gazeta sportului cred ca si raportul este pe masura arbitarjului caci sa stiti ca ,corb la corb nu isi scoat ochi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.