SCM Universitatea Craiova și BCMU FC Argeș Pitești se întâlnesc în etapa a 6-a din Liga Națională de Baschet Masculin, grupa valorică A. Partida este programată duminică, 11 noiembrie, în Sala Polivalentă din Craiova de la ora 18:00.

Craiova revine în propria arenă după o partida pierdută în deplasare pe terenul lui Universității Cluj, 95-68. Trupa lui Aco Todorov are un activ de 3-1, dar și un meci mai puțin disputat.

De partea cealaltă, agreșenii, conduși de pe banca tehnică de Florin Nini, vin în Bănie cu 3-2 la general. Oaspeții de mâine au câștigat clar ultima partidă disputată în Liga Națională, 98-73 cu Dinamo Știința București.

De notat și faptul că la piteșteni evoluează doi jucători care în sezonul precedent au evoluat în maieul alb-albastru: Ivan Siriscevic și Iulian Orbeanu. De asemenea, Porter Troupe a schimbat și el echipamentul în acest sezon. Baschetbalistul american a jucat în ediția trecută de campionat în Trivale.

Istoricul confruntărilor directe este favorabil oltenilor, care s-au impus în 13 din cele 23 de partide disputate. În sezonul precedent, Piteștiul s-a impus cu o repriză de prelungiri, scor 122-112, iar Craiova și-a luat revașa în meciul retur, 94-79.

Partida dintre SCM U Craiova și BCMU FC Argeș va fi condusă de o brigadă formată din Alin Faur, Dragoș Nicolae și  Alexandra Stan. Comisar din partea Federației Române de Baschet a fost desemnat Tiberiu Rist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.