Bogdan Burcea, antrenor principal SCM Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

SCM Craiova joacă mâine cu Corona Brașov, de la ora 18.00, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 9 a Ligii Florilor.

Bogdan Burcea, antrenorul principal al echipei craiovene, a făcut o analiză a situației din acest moment al echipei. Tehnicianul din Bănie a declarat că în acest moment sunt discuții cu mai multe jucătoare pentru completarea lotului.

„Corona este una dintre echipele care s-au întărit destul de bine în acest sezon. Este o echipă puternică și pornesc cu prima șansă, din prisma ultimelor prestații. Eu sunt responsabil de rezultate, dar eu am în continuare încredere în echipa mea. Îmi pare rău pentru suporterii adevărați care ne-au susținut și la bine și la greu. Îi asigur că nu suntem nepăsători, de la meci la meci căutăm să găsim soluții și să găsim un declic, pentru că suntem într-un moment nefast provocat de evoluțiile noastre”, a spus Bogdan Burcea, marți, în cadrul unei conferințe de presă.

„Echipa este în acest moment departe de valoare adevărată pe care o are și de aceea trebuie să ne îmbunătățim atât în apărare, cât și pe parte ofensivă. Dacă vom reuși să completăm lotul, vom lua doar jucătoare de valoare. Suntem în discuții de o săptămână cu vreo patru jucătoare și dacă am reuși să transferă cel puțin una dintre ele, ar fi un lucru extraordinar”, a completat antrenorul formației SCM Craiova.

Principalul obiectiv al echipei craiovene este în acest moment calificarea în grupele EHF, competiție pe care SCM Craiova a reușit să o câștige sezonul trecut. Oltencele întâlnesc în dublă manșă pe Borussia Dortmund.

„Acest blocaj al echipei este unul psihic și facem tot ce ne stă în putință să ne revenim și să ne îndeplinim obiectivele, în principal calificarea în grupele EHF și, pe plan secundar, evoluții cât mai bune în campionat, care să ne poată ajuta să terminăm în fruntea clasamentului.”

„Am primit mai multe detalii de la domnul Tadici, avem câteva surse și din Germania, dar eu cred că vom avea o dublă foarte grea, mai ales că nu trecem printr-o perioadă bună. Trebuie ca de mâine să ne regrupăm și să reușim să învingem în primul rând pe Corona, iar apoi să ne calificăm în grupele EHF.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.