Box: Pugiliștii craioveni au impresionat la Campionatul Național pentru cadeți de la Satu Mare

0
464

Pugiliștii craioveni au reușit să cucerească un număr important de medalii în urma Campionatului Național de Box pentru cadeți, care a avut loc la Satu Mare.

Boxerii de la CSM Craiova au urcat de șapte ori pe podiumul național, două dintre distincții fiind dintre cele mai strălucitoare. Colegii de la SCM Craiova au cucerit 3 medalii (una de aur, una de argint și una de bronz).

Pregătiți de antrenorul Constantin Cucu, Diego Dumitru (34 kg) și Cosmin Ilie (54 kg) au câștigat titlurile naționale la categoriile lor, în timp ce din grupa aceluiași antrenor Mihai Puloiu (41,5 kg) a obținut argintul. Prezențele fruntașe au fost aduse și de elevii lui Marcel Sârba, care au colecționat două distincții de argint și două de bronz de la naționalele organizate la Satu Mare. Iohanis Băscrăcea (36 kg) și Mădălin Popescu (+90 kg) s-au clasat pe locurile secunde, iar Ricardo Ilie (43 kg) și Darius Gogoșanu (90 kg) au cucerit fiecare câte un bronz.

De la SCM Craiova, Filip Rafailă a câștigat medalia de aur la categoria 56 de kilograme, în vreme ce  Fabriţio Gândac s-a clasat în final pe locul doi la categoria 32 de kilograme. Cei doi sportivi sunt antrenați de Ion Dragomir şi Dora Mustăţea. În fine, Florin Daniel Camen (48 kg), antrenat de Ion Joița, a câștigat bronzul la categoria sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.