Scrimă: Ana-Maria Brânză își lansează la Craiova cartea „En Garde! Fetița cu masca tricoloră”

0
586

Cu doar o zi înainte de participarea în cadrul celei de-a opta ediții a trofeului „Alfredo Bachelli” la spadă, Ana-Maria Brânză lansează cartea pentru copii „En Garde! Fetița cu masca tricoloră” la Craiova în cadrul unei donații de carte organizate de Asociația Curtea Veche pentru elevii Liceului Sportiv „Petrache Trișcu”. 

Evenimentul are loc vineri, 2 noiembrie, începând cu ora 11.00, cu sprijinul partenerilor locali de la BizSolutions Craiova, Curtea Veche Publishing și Sports HUB, și include un discurs motivațional, o sesiune foto și autografe pentru cei 200 de elevi ai instituției școlare.

„Am ajuns campioană datorită ambiţiei şi a oamenilor din jurul meu. Acum e momentul să fiu eu însămi unul dintre acei oameni pentru alţi copii care se visează campioni. Iar campioni găsim în orice domeniu, nu doar în sport.” – Ana-Maria Brânză.

Ana-Maria Brânză, campioană națională, europeană, mondială și olimpică la scrimă, își face debutul literar cu o poveste de suflet despre pasiune, ambiție, sport și vise îndrăznețe care devin realitate. „En Garde!”, un concept editorial de Alina Bâltâc cu ilustrații de Gabi Toma, spune povestea ascensiunii uneia dintre sportivele de seamă ale României. Volumul, apărut la Curtea Veche Publishing, dedicat copiilor cu vârste între 8 și 12 ani, reface drumul străbătut de Ana de la fetița poznașă, cu genunchii veșnic juliți, căreia toți cei dragi îi spuneau Brânzica, la Ana, sportiva de elită, care reprezintă România cu cinste la competițiile internaționale și își dorește să participe și la Jocurile Olimpice din 2020. Pentru a-i ajuta pe copii să înțeleagă mai bine universul scrimei, cartea cuprinde și mici casete explicative cu informații, precum și o serie de jocuri de cuvinte și perspicacitate.

Cartea este disponibilă pe site-ul curteaveche.ro și în librăriile din toată țara la prețul de 45 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.