Atletism: Alergătorii de cursă lungă s-au întors încărcați de medalii de la Botoșani

0
326

Sâmbătă a avut loc Campionatul Național de Cros, la Botoșani, competiție în care atleții clubului CSM Craiova au avut evoluții importante ce le-au adus prezențe pe podium. Șase medalii au fost cucerite de sportivii craioveni în cadrul întrecerilor individuale și pe echipe, una de aur, trei de argint și două de bronz. 

Cea mai importantă distincție a fost cea a echipei de seniori băieți, care a ocupat primul loc în clasament și astfel a câștigat titlul național. În componența acesteia s-au regăsit Marius Bușcă, Alex Corneschi, Ionuț Betej și Andrei Ștefana. Clubul craiovean a avut o reprezentare consistentă și la întrecerea individuală, unde Alex Corneschi a cucerit argintul, iar Marius Bușcă bronzul. În primii opt s-a mai clasat și Robert Necula, care a terminat cursa pe locul șapte.

Fetele au adus de asemenea rezultate notabile, prin echipele de la senioare și tineret, dar și la individual. În configurația Ionela Puia, Elena Moagă, Claudia Necula și Alina Nițuleasa, echipa de senioare a obținut locul secund, același rezultat fiind înregistrat și la tineret prin sportivele Cristina Bălan, Diana Lătărețu și Alexandra Matei. Cristina Bălan a reușit să își dubleze performanța printr-un bronz la individual tineret.

La crosul de la Botoșani, a mai participat pentru clubul CSM Craiova și Alina Bățilă, care a ocupat locul 12 la senioare. Meritele aparțin de asemenea celor care se ocupă de randamentul sportivilor noștri, în acest caz fiind vorba de antrenorii Cristeana Cojocaru, Gabriela Ustabacieff, Mihai Chelariu, Marius Ionescu și Ilie Elena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.