Volei (F): Andreea Matei a vorbit despre meciul cu FC Argeș

0
612
Andreea Matei, căpitanul echipei de volei feminin | FOTO: Tiberiu Cocora
Andreea Matei, căpitanul echipei de volei feminin | FOTO: Tiberiu Cocora

Voleibalistele de la SCMU Craiova au câștigat toate partidele disputate până acum, trei la număr, toate în deplasare, iar acum își doresc să triumfe și în primul meci al sezonului disputat pe teren propriu.

Trupa pregătită de Lucian Zlotea primește în Sala „Ion Constantinescu”, sâmbătă, de la ora 13.00, vizita formației FC Argeș Pitești. Meciul contează pentru runda cu numărul 3 a Diviziei A 2 – Vest.

Andreea Matei, căpitanul echipei craiovene, a vorbit, joi, în cadrul unei conferințe de presă, despre importanța partidei de sâmbătă cu formația piteșteană.

„Până acum ne-am descurcat foarte bine, au putut să joace toate fetele şi am susţinut inclusiv două meciuri consecutive. Suntem trei senioare la echipă şi este un pic mai uşor să le ajutăm pe fetele mai tinere, dar ca idee acestea sunt mai receptive decât cele de anul trecut. Cred că va fi o presiune puţin mai mare asupra noastră la acest meci, pentru că jucăm acasă, iar în tribune vor fi spectatorii care vor să câştigi, plus prietenii, familia. Ne dorim victoria, dar depinde ce zi prindem“, a spus Andreea Matei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.