Baschet (M): Craiova s-a impus in Ștefan cel Mare | Dinamo – SCM U Craiova 89-95

0
388
DINAMO - CRAIOVA 89-95 | LNBM - etapa 2 | FOTO: Sportpictures.eu
DINAMO – CRAIOVA 89-95 | LNBM – etapa 2 | FOTO: Sportpictures.eu

Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova a debutat în noul sezon al Ligii Naționale de baschet cu o victorie în fieful celor de la Dinamo București. Oltenii s-au impus cu scorul de 95-89 în primul meci al etapei a doua din GVA (grupa valorică A). Reamintim că meciul cu Steaua a fost amânat.

Aco Todorov a început partida cu  Mijajlovic, Troupe, Gajovic, Bogdan Popa și Boone. În replică, gazdele au răspuns cu următorul 5: Deloach, Kumpys, Baker, Vrkic și Diaconescu.

Craiova a terminat în avantaj primul sfert al partidei, 25-22, și a intrat la pauza mare cu un ecart de 57-48. Sfertul 3 a aparținut total oltenilor, Igor Mijajlovic și Goran Gajovic au fost în mare formă și au dus pe alb-albaștrii la o diferență de 17 puncte înaintea ultimelor 10 minute de joc. Debutul ultimului sfert nu a fost deloc bun pentru craioveni, gazdele au început cu un parțial de 12-2, dar replica a venit de la Igor Mijajlovic, de pe semicerc, reușită prin care Craiova a revenit la un avantaj de peste 10 puncte. Dinamoviștii nu au fost preciși de la linia de libere și oaspeții au răsuflat ușurați.

Goran Gajovic a reușit 23 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive, 4 intercepții pentru 34 la eficiență. Igor Mijajlovic a adăugat 19 puncte, 6 pase decisive, Jason Boone a terminat jocul cu 18 puncte, Porter Troupe a izbutit 14 puncte, 7 pase decisive, iar Morris Curry a încheiat cu 12 puncte, 5 pase decisive. La Craiova i-a făcut debutul și Aleksandar Radukic, autor a 4 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.