Baschet (M): Morris Curry va juca pentru SCM U Craiova

0
616
FOTO: Ana Maria Mătușoiu
FOTO: Ana Maria Mătușoiu

Baschetbalistul Morris Sharaud „Mo” Curry , în vârstă de 31 de ani, este noul jucător al formaţiei SCM Universitatea Craiova, el venind în Bănie în locul accidentatului Ria’n Holland. 

Curry nu este străin de România, el a jucat în sezonul 2016-2017 pentru CSM Steaua Eximbank București. A evoluat în 16 partide și a strâns medii de 13.5 puncte, 4.3 pase decisive și 2.9 recuperări cu un procentaj de 42% la aruncările din acțiune, 34% la aruncările de 3 puncte și 90% la aruncările libere.

A început sezonul 2017-2018 la formația turcă Aykon TED Kolejliler Ankara și l-a încheiat în maieul celor de la Poitiers Basket 86.

Point guard-ul american și-a început cariera profesionistă în 2010, după ce a absolvit Providence College din Rhode Island (Statele Unite). De-a lungul anilor, Morris Curry a jucat în Polonia – la AZS Koszalin, în Grecia – la AEK, în Austria – la Allianz Swans Gmunden, în Germania – la Mitteldeutscher BC și LTi Giessen 46ers, în Finlanda – la KTP, în Bulgaria – la Lukoil Academic, în Franța – la Chalons-Reims, la SLUC Nancy și Antibes și în Estonia – la BC Kalev/Cramo.

Urmează o nouă mutare în lotul oltenilor. În următoarele zile va sosi un jucător care îl va înlocui pe accidentatul Kammeon Holsey.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.