Volei (M): O nouă ediție a Memorialului Radu Zamfirescu | Programul turneului

0
601
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Sala Polivalentă din Craiova găzduiește începând de joi o nouă ediție a turneului amical de volei masculin – „Memorialul Radu Zamfirescu”. Competiţia, care îl readuce în memoria iubitorilor sportului la fileu pe fostul antrenor de la CS Universitatea Craiova, va reuni la start patru formaţii: SCMU Craiova, VCM Zalău, Steaua București și U Cluj.

Prima partidă a turneului va începe joi, la ora 16.00 şi va pune faţă în faţă două mari rivale din campionatul național de volei masculin – Divizia A 1: SCMU Craiova și VCM Zalău. În al doilea meci al zilei, de la ora 18.00, Steaua înfruntă pe Universitatea Cluj.

Trupa lui Dănuț Pascu va juca vineri, de la ora 13.00, în compania „studenților” clujeni,iar în ultima zi a competiției alb-albaștrii vor juca cu Steaua.

 „Aceste 3 meciuri trebuie să finalizeze o perioadă de acomodare între jucători, de stabilirea unei tactici cu ridicătorul. Dacă la turneele precedente nu am pus bază pe rezultate, de data aceasta o să jucăm la rezultat, pentru că așa trebuie să abordăm și meciurile din campionat – la victorie. Avem lotul complet. Față de anul trecut echipa este mai stabilă, mai omogenă pe posturi. Trag și speranțe mai mari în acest an pentru un loc mai bun decât în sezonul trecut”, a declarat Dănuț Pascu, marți, în cadrul unei conferințe de presă. 

PROGARMUL TURNEULUI

Joi, 4 octombrie
16:00 SCMU Craiova – VCM Zalău
18:00 U Cluj – Steaua Bucureşti

Vineri, 5 cotombrie
11:00 VCM Zalău – Steaua Bucureşti
13:00 SCMU Craiova – U Cluj

Sâmbătă, 6 octombrie
11:00 U Cluj – VCM Zalău
13:00 SCMU Craiova –  Steaua Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.