Liga 1: Craiova pierde la Mediaș după un meci nebun

0
412
Gaz Metan Mediaș - U Craiova 3-2 | FOTO: UCV1948
Gaz Metan Mediaș – U Craiova 3-2 | FOTO: UCV1948

Gaz Metan Mediaș și Universitatea Craiova au oferit sâmbătă seară un meci spectaculos, încheiat cu scorul de 3-2 pentru medieșeni. Cinci goluri, patru lovituri de la 11 metri un cartonaș roșu și zece cartonașe galbene – acesta este rezumatul unui meci cu de toate, poate cel mai frumos al etapei. 

Universitatea Craiova a început foarte bine meciul de la Mediaș, iar în minutul 6 , Valentin Mihăilă obține primul penalty din această partidă. Mitriță înscrie, iar imediat începe asediul gazdelor. La doar două minute distanță de golul Craiovei, Gaz Metan obține și ea o lovitură de la 11 metri, pe care Marius Constantin o transformă cu siguranță. În minutul 26, Carlos Fortes îi aduce în avantaj pe medieșenii, după ce transformă în gol o centrare venită de pe partea stângă.

Partea secundă debutează cu Craiova la cârma jocului, iar în minutul 60 arbitrul Andrei Chivulete dictează al doilea penalty pentru Universitatea. Execută tot Mitriță, dar de această dată Pleșca ghicește colțul, iar scorul a rămas neschimbat. Cum nu era de ajuns toată nebunia din acest meci, în minutul 75, Alexandru Mitriță obține al treilea penalty pentru Craiova, iar bosniacul Koljić înscrie pentru 2-2. Bomboana de pe colivă vine în minutul 82, când Cristea prinde un șut din voleu de la 10 metri, fără șansă pentru portarul Craiovei. Până la final, Matteo Fedele a văzut cartonașul roșu, pentru un fault discutabil la marginea careului.

Gaz Metan Mediaș face 14 puncte după această partidă și le egalează la puncte pe primele clasate, în timp ce Universitatea Craiova a coborât pe poziția a 7-a, cel puțin până luni, la meciul Viitorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.