Au mai rămas trei zile până la turneul de calificare în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. SCM Craiova se află în fața unei vis devenit realitate.

CITEȘTE ȘI Turneul de calificare în grupele Champions League se vede pe EHFTV

Turneul din Croația a fost prefațat miercuri în cadrul unei conferințe de presă de trei jucătoarele Craiovei: Ana Maria Țicu, Jelena Trifunovic și Ekaterina Dhzukeva au vorbit despre meciurile de la Koprivnica.

 „Ne dorim să ne calificăm în grupele Ligii, e visul nostru. Toate echipele sunt puternice, dar noi avem încredere. Cred în echipă, în toate fetele de la SCM Craiova și în acest an vom face lucruri frumoase. Trebuie să luăm fiecare meci serios, nu sunt echipe puternice ca anul trecut, dar toate meciurile sunt grele. Meciul cu echipa din Serbia trebuie să-l începem în forță pentru a ne califica. Avem încredere în noi, în această echipă. Suntem motivate și sunt convinsă că vom face meciuri bune și ne vom califica. De când eram mică îmi doream să joc în grupele Ligii, e visul meu. Suntem puțin nedreptățite că turneul nu se joacă în Craiova, ținând cont că suntem deținătoarele Cupei EHF. Altfel ar fi fost, cu siguranță, cu sala plină în Bănie. E greu să ajungi câștigătoare de Cupă europeană, dar e mult mai greu să te menții”, a spus Ana Maria Țicu.

Ekaterina Dhzukeva a fost impresionată de modul cum a fost primită la Craiova și este de părere că echipa are puterea să câștige turneul din Croația: „Suntem motivate și avem puterea să învingem. Mă aștept să câștigăm turneul, chiar dacă vom avea meciuri dificile. Liga Campionilor este o altă lume, sunt emoții diferite, e foarte incitant să jucăm în această competiție. La primul joc nu știam la ce să mă aștept de la public, dar a fost o experiență excelentă la primul meci în Polivalentă.”

Desemnată cea mai bună apărătoare din Liga Florilor, sârboaica Jelena Trifunovic a jucat în cariera sa și pentru Jagodina, adversara SCM-ului din semifinalele turneului de calificare.

„Consider că noi suntem favorite să câștigăm turneul. Am jucat la Jagodina, știu cum e acolo, știu cum se pregătesc. Vor lupta pentru fiecare minge, dar nu le vom da spații și vom da totul pentru a câștiga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.