Handbal (F): SCM Craiova participă la a X-a ediție a “Cupei Consiliului Judeţean Sălaj”

0
464
Echipa de handbal feminin SCM CRAIOVA / Foto: Remus Badea
Echipa de handbal feminin SCM CRAIOVA / Foto: Remus Badea

Echipa de handbal feminin SCM Craiova își încheie seria partidelor amicale cu jocurile de la “Cupa Consiliului Judeţean Sălaj”. Oltencele vor întâlni la turneul de la Zalău formațiile HC Zalău, CSM Slatina și U Cluj.

Bogdan Burcea a spus la după ședința foto de ieri că la turneul amical de la Zalău va pune la punct ultimele detalii: „Suntem pe ultima sută de metri, iar aceste jocuri o să ne arate detaliile pe care trebuie să le mai punem la punct până la debutul în campionat și în special a turneului de calificare de la Koprivnica. Încercăm, pe cât posibil, să sudăm echipa, spre deosebire de anul trecut, când înaintea dublei cu Debrecen disputasem deja 10 etape din campionat și 16 partide amicale. În acest sezon ne apropiem de 11 amicale, plus o etapă de campionat înaintea barajului de calificare în Liga Campionilor“.

Programul turneului de la Zalău

Vineri:
09.30 HC Zalău – CSM Slatina
11.15 SCM Craiova – U Cluj
17:30 U Cluj – CSM Slatina
19:15 SCM Craiova – HC Zalău

Sâmbătă:
09:30  SCM Craiova – CSM Slatina
11:15: HC Zalău – U Cluj

Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00, iar organizatorii vor acorda cupe pentru primele trei clasate. Se vor acorda şi premii individuale pentru cea mai bună marcatoare, cel mai bun portar, cea mai tehnică jucătoare, dar şi un premiu special pentru miss turneu.

Gruparea olteană va debuta în noul sezon pe teren propriu, în compania formației Dunărea Brăila. Prima etapă este programată în weekendul 31 august-2 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.