Joi și vineri, pe parcursul a trei reuniuni, Arena „Nicolae Dobrin” din Pitești a găzduit etapa finală a Campionatului Național rezervat seniorilor și tineretului.

La competiția din Trivale au participat 377 de atleți (220 masculin și 157 feminin), de la 99 de cluburi din țară.

Atleții din Bănie s-au întors acasă cu 17 medalii, dintre care 4 de aur, 6 de argint și 7 de bronz. 15 distincții au revenit sportivilor de la CSM Craiova, cele două medalii ale clubului CS Universitatea Craiova au revenit Ancuței Bobocel.

Joi, în prima zi a competiției, CSM Craiova sportivii de la CSM Craiova au luat 10 medalii, dintre care două de aur, trei de argint și cinci de bronz.

Titlurile naționale au ajuns la Ștefania Drăgan, care a obținut aurul la săritura cu prăjina – categoria tineret și a dublat performanța cu un bronz în clasamentul seniorilor, și la Daniel Betej, care a urcat pe prima treaptă a podiumului la 3000 de metri obstacole – seniori. Medaliile de argint au fost adjudecate de Alex Corneschi (10.000 metri – seniori) și Cristina Bălan (400 m – tineret) la individual, precum și de echipa feminină de ștafetă 4×100 metri (seniori), compusă din Ana Maria Roșianu, Mădălina Fica, Cristina Iacoban și Ștefania Sandu. Pe locurile trei s-au mai clasat, în afară de Ștefania Drăgan, atleții Ionela Puia (10.000 metri – seniori), Marius Ionescu (10.000 metri – seniori), Cristina Toma (triplusalt – seniori) și Ștefania Chircă (1500 metri – tineret). 

Ancuța Bobocel, legitimată la CSU Craiova, a terminat pe locul 2 proba de 1500 m, fiind înregistrată cu timpul de 4:14.07.

În ziua a doua a competiției au mai urmat încă cinci medalii pentru sportivii CSM Craiova și aurul Ancuței Bobocel(CSU Craiova) în proba de 5000 m (15:41.38).

Cristina Bălan a obținut titlul național în cursa de 800 de metri – tineret, Alexandru Corneschi a luat argintul la 5000 de metri – seniori, în timp ce Cosmin Sorescu și Ileana Sorescu au cucerit câte un bronz în probele de aruncarea ciocanului, respectiv aruncarea discului. A cincea prezență pe podium a fost a ștafetei feminine de 4×400 metri, compusă din Cristina Bălan, Mădălina Fica, Mihaela Popescu și Ștefania Sandu, care a ocupat locul secund. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.