Liga 1: Florin Gardoș a prefațat meciul de la Sf. Gheorghe

0
795
Florin Gardos / FOTO: Remus Badea
Florin Gardos / FOTO: Remus Badea

Jucătorul Universității Craiova, Florin Gardoș, a prefațat meciul de duminică contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, oferind declarații în cadrul unei conferințe de presă.

Fundașul oltenilor este optimist înaintea confruntării cu trupa lui Eugen Neagoe. Alb-albaștrii nu au reușit să înscrie în primele două partide, dar acest lucru nu îl îngrijorează pe Gardoș.

 „Nu am început cum ne doream campionatul şi acum vrem să câştigăm toate cele 3 puncte la Sepsi. Jucăm mereu la victorie, s-a întâmplat să nu câştigăm cu Iaşi, deşi am avut multe ocazii. Sperăm să marcăm şi să nu luăm gol, să nu mai ratăm alte puncte. Am avut şi ghinion, nu este vorba de criză la echipă. Campionatul s-a mai echilibrat, diferenţa dintre echipe nu este prea mare. Ştiu că nici anul trecut Craiova nu a început prea bine sezonul. La echipele mari suporterii sunt pretenţioşi şi se mai întâmplă să fie nemulţumiri. Eu sunt convins că vom arăta mai bine, vor mai veni jucători. Eu sunt bine fizic, cred că îmi lipseşte doar încrederea pe care ţi-o conferă meciurile”, a spus Florin Gardoș, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.