Liga 1: Avancronica etapei a 2-a

0
362

Astăzi începe etapa a doua din noul sezon al Ligii 1, iar echipele fruntașe încearcă să iasă din forma slabă pe care au prezentat-o în prima partidă din an.  Dunărea Călărași și Sepsi vor avea 90 de minute grele in această etapă, în timp ce duminică seară se vor confrunta cele mai mari  rivale din Bucuresti, FCSB și Dinamo.

FC Botoșani – FC Hermannstadt (vineri,ora 21:00)

Vineri seară debutează etapa, cu partida din Moldova dintre FC Botoșani și FC Hermannstadt, două echipe care au obținut rezultate pozitive în primul meci din sezon. Gazdele vin după un surprinzător 1-1 la Cluj, cu CFR, în timp ce nou-promovata din Sibiu a obținut 3 puncte în meciul cu Sepsi.

Pronostic: 1X&(0-3)

Dunărea Călărași – CFR Cluj (sâmbătă, ora 18:00)

Sâmbătă se vor disputa două partide. De la ora 18:00, pe Stadionul Dunărea, din Călărași, gazdele locale vor juca prima partidă din Liga 1 în fața propriilor fani împotriva campioanei CFR. Gazdele se vor prezenta cu mai multă ambiție și încredere după victoria la limită de pe terenul Viitorului, în timp ce clujenii au un moral scăzut după prestația mai puțin bună din meciul european cu Malmo,  dar și din cauza problemelor din interiorul clubului.

Pronostic: X2&(0-3)

Poli Iași – Astra Giurgiu, (sâmbătă, ora 21:00)

Ziua de sâmbătă se încheie cu meciul din Copou, dintre Poli Iași și Astra Giurgiu. În sezonul trecut s-a înregistrat un singur rezultat de egalitate între cele două formații, giurgiuvenii impunându-se în rest de două ori, în timp ce ieșenii o singură dată. Cele două echipe au obținut rezultate notabile în prima etapă: Astra a învins-o pe FCSB și Poli Iași a remizat la Craiova.

Pronostic: DG2 ( Dau gol oaspeții)

Sepsi – U. Craiova, (duminică, ora 18:00)

Duminică, Craiova se deplasează la Sfântu Gheorghe pentru meciul cu Sepsi. Oltenii sunt pregătiți să facă uitate ratările din meciul cu Iași, de pe Oblemenco și să obțină prima victorie din acest sezon. Universitatea Craiova s-a impus în ambele manșe anul trecut, dar și în șaisprezecimile Cupei României.

Pronostic: X2

FCSB – Dinamo  (duminică, ora 21:00)

Al doilea meci al zilei este și derby-ul etapei. FSCB și Dinamo se întâlnesc duminică seară pentru a 143-a oară în Liga 1, într-un meci care se va disputa pe Arena Națională. Cele două formații vin după rezultate în oglindă în prima etapă. FCSB a pierdut la Giurgiu ,după un meci modest, iar Dinamo a obținut toate cele 3 puncte din meciul cu Voluntari. Majoritatea partidelor directe au fost spectaculoase, înscriindu-se și cel puțin două goluri.

Pronostic : GG (ambele echipe marchează)

Voluntari – Gaz Metan (luni, ora 18:00)

Luni, 30 iulie, începând cu ora 18:00, Gaz Metan se deplasează pe stadionul Anghel Iordănescu, pentru meciul cu Voluntari. Echipa lui Ioan Andone este în căutarea primelor puncte, în timp ce medieșenii sunt hotărâți să se întoarcă acasă cu un rezultat pozitiv, dorind să confirme forma bună arătată în etapa precedentă.

Pronostic: 2+

Concordia Chiajna – Viitorul (luni, ora 21:00)

Ultimul meci al etapei se va desfășura la Chiajna, pe stadionul Concordia. Viitorul lui Hagi este în căutare de puncte, puștii lui Hagi a pierdut meciul din prima etapă. Trupa de pe malul mării a obținut maximul de puncte în partidele directe cu Concordia din sezonul 2017/2018.

Pronostic : x2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.