Alexandra Anghel (CS Universitatea Craiova), campioană națională lupte feminine – Campionatul Național de la Reșița

Campionatul Național de Lupte a avut loc sâmbătă, 14 iulie și duminică, 15 iulie, la Sala Polivalentă din Reșița, unde au participat cei mai reprezentativi sportivi ai României. Aproximativ 350 de sportivi au luat startul la competiție.

Luptătorii craioveni s-au întors acasă cu 6 medalii, 4 dintre acestea au fost cucerite de sportivii legitimați la CS Universitatea Craiova, iar două au revenit luptătoarelor de la CSM Craiova.

Alexandra Anghel a devenit campioană națională la categoria 72 kg. Sportiva legitimată la CS Universitatea Craiova a învins în finală pe Larisa Nițu (CSM Drobeta).

Pe podiumul național au mai urcat: Simona Zidaru (locul 2, categoria 65 kg), Ștefan Coman (locul 2, categoria 65 kg) și Ion Pîslaru (locul 3, categoria 97 kg). Toți trei sunt legitimați la CSU Craiova.

Cele două medalii obținute de sportivii de la CSM Craiova au venit la aceeași categorie. Violeta Măicănescu și Ana Maria Enache au urcat pe treapta a doua, respectiv a treia a podiumului de premiere în cadrul categoriei 62 kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.