De la ora 12.00, la Viena, e programată tragerea la sorţi pentru cele două turnee de calificare în grupele EHF Champions League. În competiție va intra și SCM Craiova, care va fi cap de serie.

Pentru a ajunge în grupele Champions League, Craiova trebuie să câștige ambele meciuri din turneul preliminar.

Opt echipe vor lupta pentru cele două locuri care duc în grupele celei mai importante competiții intercluburi din Europa. Formația pregătită de Bogdan Burcea se află în urna 1 valorică, la fel ca și SG BBM Bietigheim (Germania). Ambele formații vor juca în semifinalele turneului preliminar cu o adversară din urna a patra valorică, Super Amara Bera Bera (Spania) sau Zork Jagodina (Serbia).

În fiecare grupă va mai fi câte o echipă din urna 2 valorică – M.K.S. Lublin (Polonia), Podravka Koprivnica (Croația) și una din urna 3 – Jomi Salerno (Italia) și Muratpasa (Turcia).

Învingătoarele din cele două semifnale vor juca în meci direct pentru calificarea în grupele CL. Meciurile se vor disputa în perioada 7-9 septembrie 2018.

Tragerea la sorți de la Viena poate fi urmărită în direct pe EHF Champions League Facebook page sau pe ehfTV YouTube channel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.