Handbal (M): Meci nebun în Bănie ! Craiova învinge la limită pe Cluj

0
816
Handbal masculin, U Craiova - U Cluj 28-27 / Divizia A, Seria B - FOTO: Ionuț Greere
Handbal masculin, U Craiova – U Cluj 28-27 / Divizia A, Seria B – FOTO: Ionuț Greere

Echipa de handbal msculin Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 28-27, sâmbătă, în Sala „Ion Constantinescu”, în fața formației Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru penultima etapă din seria B a Diviziei A.

Meciul din Valea Vlaicii a fost dramatic, cu multe răsturnări de situații, dar și cu mai multe intrări peste limita regulamentului.

Oapseții au deținut inițiativa în prima parte a întâlnirii și au intrat la cabine cu un avantaj de 2 goluri pe tabela de marcaj, 13-11. Băieții antrenați de Costin Dumitrescu și Cătălin Popescu au revenit în partea a doua a jocului și au trecut la conducerea partidei, 20-17. Clujenii nu s-au dat bătuți și au parcat de 4 ori fără să mai primească gol. Finalul a fost electizant, cu fiecare echipă trecând pe la conducere. Craiova a marcat cu 10 secunde înainte de finalul jocului și au blocat ultima aruncare a ardelenilor.

Craiovenii vor juca în ultima etapă pe terenul formației CSM Oradea, în vreme ce clujenii primesc pe teren propriu vizita echipei secunde a celor de la Minaur Baia Mare.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – UNIVERSITATEA CLUJ 28-27 (11-13)

CRAIOVA: Gheorghiță, Lupitu – Ciorogaru 9, Iovănescu 7, Rușeanu 5, Luntraru 3, Păun 2, Zaritchi 1, Gușatu 1, Gheorghi. Antrenori: Costin Dumitrescu și Cătălin Popescu.

CLUJ: V.Coman, Balint – Fodoreanu 8, Kerekt 5, Barb 4, I.Coman 4, Baria 3, Putnoky 2, Epure 1, Milășan, Iova. Antrenor: Ion Senocico.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.