Vlad Screciu, Universitatea Craiova / FOTO: Remus Badea

În etapa a 8-a a din play-off-ul Ligii 1 Betano, Universitatea Craiova întâlneşte sâmbătă, de la ora 20:45, în deplasare, pe CFR Cluj, într-o partidă extrem de importantă pentru ameble combatante.

Fundașul Vladimir Screciu a mărturisit în cadrul unei conferințe de presă că partida din Gruia este una extrem de importantă și își dorește ca împreună cu colegii săi să plece cu punct sau puncte de pe stadionul „Stadionul Dr. Constantin Rădulescu”.

„Ne așteptă un meci foarte greu, CFR Cluj este o echipă experimentată, dar noi avem nevoie de puncte pentru a termina pe podium. Mergem la Cluj să câștigăm cel puțin un punct. Vom lua fiecare meci în parte așa cum sunt și le vom trata la victorie. Ar fi un lucru destul de bun să terminăm pe 3 pentru că ușor-ușor ne-am îndepărtat de primele două locuri.”

Tânărul internațional al Craiovei a vorbit și despre lupta pentru titularizare și duelurile pe care le va avea cu puternicii atacanți ai CFR-ului.

„Titular de drept nu sunt, m-am antrenat și îi mulțumesc domnului antrenor că s-a bazat iar pe mine. Va fi o bătălie crâncenă, pentru că și Omrani și Țucudean sunt înalți, dar noi trebuie să ne apărăm foarte bine și să ieșim cu bine din orice situație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.