Sibiu – Craiova 86-73, LNBM – play-off, meci 1 / foto: TotalBaschet

SCM Universitatea Craiova a început cu o înfrângere seria cu CSU Sibiu din primul tur al play-off-ului Ligii Naționale de baschet masculin. Formația pregătită de Rami Hadar a pierdut cu scorul de 86-73. Meciul al doilea va avea loc tot la Sibiu, vineri, de la ora 19.00 (DigiSport 4).

Gazdele au înscris primele 5 puncte ale partidei, dar oltenii au preluat inițativa în primul sfert al partidei și au condus cu 15-7. Sibienii au trecut la conducere și au încheiat primele 10 minute ale partidei în avantaj, 25-24. Și partea a doua a primei reprize a fost echilibrată, ambele echipe au trecut pe la conducere, iar la pauza mare amfitrionii aveau un avantaj de două posesii, scor 47-43.

Sibiul a controlat a treia secvență a partidei și ecartul a crescut la 8 puncte înaintea ultimului sfert al partidei. Oltenii au mai condus o singură dată în sfertul al treilea (50-49, 32). Cu 10 minute înainte de final tabela de marcaj indica scorul de 67-59.

Ultimul parțial al jocului a revenit gazdelor, care conduc cu 1-0 în serie.

Nemanja Aleksandrov a reușit 18 puncte, 7 recuperări, LaMarcus Reed a adăugat 16 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive, Ivan Siriscevic a terminat meciul cu 14 puncte și 7 recuperări, iar Jamar Samuels a încheiat cu 10 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.