De 4 ani împreună. Vă mulțumim !

0
394

Dragii noștri cititori,

În urma cu exact 4 ani, colectivul nostru vă spunea, cu inima deschisă, un virtual și călduros ”Bun găsit!”, propunându-vă atenției un demers curajos: prima publicație online craioveană dedicată exclusiv sportului din județul nostru.

Cu siguranță că în momentul apariției mai existau și alte publicații online în Craiova. Probabil că unii au strâmbat din nas, alții au privit condescendent, neîncrezători în proiectul pe care abia îl începusem. La acea dată existau și alte publicații online, cu care publicația noastră a colaborat foarte bine de-a lungul timpului și sperăm să o facem în continuare, iar apariția uneia nouă nu făcea decât să îmbogățească peisajul jurnalistic craiovean.

Încă de la apariție am dorit să ne dedicăm în exclusivitate sportului doljean, competițiilor care se desfășoară în județul nostru, și să încercăm să vă familiarizăm cu principalii săi actorii: sportivii. Am dorit în acest fel să creăm un fel de unicitate în mediul online din Craiova, printr-o publicație care trebuie să facă exclusiv politica sporturilor doljene, ridicând ștacheta profesionalismului și încercând să fim o voce aparte în mediul jurnalistic doljean.

Ne dorim să credem că ne-am ținut de cuvânt. Și că am reușit ce ne-am propus.

Dumneavoastră, cititorii.

Ne-ați citit si ne-ați apreciat eforturile deopotrivă.

Ne-ați comentat articolele, ați venit cu idei și soluții noi. Pe unele le-am adoptat specificului publicației noastre; pe altele, datorită limitărilor tehnice actuale, le-am amânat pentru o dată ulterioară, atunci când vom avea experiența necesară ca să le punem în practică.

Însă ceea ce este cel mai important, ne-ați susținut de-a lungul acestor patru ani. Ne-ați făcut să vă simțim mereu alături de noi, că faceți parte din colectivul nostru, că formăm o adevărată familie: cea a sportului doljean.

Știm că ne citiți în fiecare zi. Și tocmai de aceea, de-a lungul celor patru ani am încercat să aducem în casele dumneavoastră cele mai calde știri sportive, am încercat să vă informăm cât mai profesionist despre rezultatele si performanțele sportivilor doljeni.

Suntem încă foarte tineri in peisajul online craiovean, dar simțim că împreună cu voi am reușit să creăm o comunitate dedicată exclusiv sprijinirii sportului doljean.

Ei bine, să știți că suntem mândri de acest lucru.

Dragi prieteni, echipa Sportului Doljean va multumeste înca o dată pentru că ați făcut posibil acest vis frumos, că sunteți alături de noi, și că datorită vouă această publicație va continua să rămână fidelă conceptului pentru care a și apărut în presa craioveană: informația care trebuie să ajungă la dumneavoastră.

Încă o dată, vă mulțumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.