Oltenii care nu au prins bilet la meciul de handbal SCM Craiova – Kastamonu din manșa a doua a semifinalei Cupei EHF pot urmări partida de pe stadionul „Ion Oblemenco” din învecinătatea Sălii Polivalente, acolo unde vor fi instalate 2 ecrane gigant pe care va fi proiectat meciul transmis Digi Sport 2, sâmbătă de la ora 18:00.

“Nu ai bilet la meciul de handbal dar vrei să trăiești la intensitate maximă jocul? Foarte simplu. Hai sâmbătă în #VulcanulDePeOblemenco să îl vedem împreună pe cele mai mari ecrane din țară. Accesul se face începând cu ora 17:30, doar cu #BILETUL achiziționat pentru meciul cu Iași. Standurile noastre Food & Drinks dar și cele cu materiale alb-albastre vă stau la dispoziție pe întreaga durată a celor două evenimente sportive. Vino și tu să asistăm la un cuplaj de vis handbal-fotbal!” a fost mesajul postat de Universitatea Craiova pe pagina oficială de facebook.

SCM Craiova a câștigat în deplasarea din Turcia, scor 23-22, și se află la 60 de minute de o calificare memorabilă în finala Cupei EHF. Sala Polivalentă va fi un vulcan.

CITEȘTE ȘI Interes maxim la Craiova ! Meciul SCM Craiova – Kastamonu se va juca cu casa închisă

CITEȘTE ȘI Sorin Cârțu și Aurică Beldeanu le-au vizitat pe handbalistele de la SCM Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.