Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-0, play-off – etapa 3

Universitatea Craiova și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat sâmbătă seara, în Bănie, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în etapa cu numărul 3 din play-off-ul Ligii 1.

Alb-albaştrii au abordat crispat jocul și inițiativa a aparținut ardelenilor. Hoban a avut cea mai mare ocazie a primei reprize, șut puternic de la 25 de metri, Mitrovic s-a întins și a reușit să respingă în lateral.

Nici după pauză nu s-a jucat mare lucru, ambele echipe fiind mai atente în apărare decât să își creeze o situație de a marca. Singura şansă de gol a Craiovei a apărut abia cu un sfert de oră înainte de final. Șutul lui Mitriță a fost respins în corner de Vâtcă.

Devis Mangia a apelat în această partidă la Glavina și Florin Gardoș, ultimul intrat pe teren în locul accidentatului Renato Kelic. De menționat faptul că Dan Petrescu și-a ispășit a doua etapă de suspendare și a urmărit dintr-o lojă a stadionului „Ion Oblemenco”.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ 0-0

Craiova: Mitrovic – R. Popa, Kelic (79 Gardoș), Ferreira – Martic, Santos (76 Mateiu), Zlatinski, Bancu – Gustavo (72 Glavina), Băluță, Mitriță. Antrenor: Devis Mangia.

CFR: Vîtcă – Cr. Manea, Nascimento, Boli, Paulino – Hoban, Dokovic (’70, Al. Ioniță) – Deac, Culio, Păun (’58, Costache) – Omrani (’87, Țucudean). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonașe galbene: Santos, Martic, Mateiu  / Culio

Arbitri: Marius Avram – Mircea Orbuleț, Vladimir Urzică; Iulian Dima.

Observatori: Mircea Călin, Ionică Onicaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.