Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova / FOTO: Remus Badea

Devis Mangia a prefațat în cadrul unei conferințe de presă meciul cu CFR Cluj, programat sâmbătă, de la ora 20.45, pe stadionul „Ion Oblemenco”, din cadrul etapei a treia din play-off-ul Ligii I.

„Este un meci dificil. CFR Cluj este o echipă puternică și ocupă meritat locul 1. Este foarte important să ne impunem în jocul nostru și să îl ducem acolo unde dorim. Treaba noastră este să îi facem fericiți pe suporteri. Sper să vină în număr cât mai mare și să ne susțină așa cum o fac de fiecare dată”, a spus tehnicianul italian.

Devis Mangia este decis să nu facă modificări în linia defensivă și îi foarte greu să alcătuiască o formulă de joc care să îl includă și pe Florin Gardoș.

„În acest moment linia defensivă lucrează foarte bine. Nu e simplu pentru mine să iau această decizie. Dacă în trecut aveam ceva probleme în apărare, de data asta toată echipă și linia defensivă își fac treabă foarte bine. Florin e un jucător care ar merită să fie pe foaia de joc, poate chiar în primul 11, însă e foarte greu pentru mine să alcătuiesc formulă de joc cu regulă din România în care în lotul de meci să fie de 18 jucători. Aș vrea o schimbare de regulament care să permită trecerea pe foaie 20 sau 22 de jucători că să îmi acopăr toate pozițiile.”

Strategul alb-albaștrilor a vorbit și despre absența lui Dan Petrescu de pe banca ardelenilor: „Pentru noi nu o să se simtă absența lui Dan Petrescu. Antrenorul este important în timpul meciului, dar mai important este în timpul săptămânii. La CFR sunt jucători cu o foarte mare experiență și pot suplini absența antrenorului.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.