Echipa Națională: Cosmin Contra, îngrijorat de starea gazonului: „Voi încerca să propun un prim „11”, care să se descurce pe un gazon mai nasol”

0
390
Cosmin Contra, selecționerul României / FOTO: Ionuț Greere
Cosmin Contra, selecționerul României / FOTO: Ionuț Greere

Selecţionerul Cosmin Contra a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei dintre România și Suedia, care se va desfășura marți, de 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova și s-a declarat îngrijorat de starea gazonului.

„De la un gazon impecabil în Israel, trecem la un gazon pe care va trebui să ne adaptăm, să alergăm mai mult. Am vorbit și cu băieții de la Craiova, am văzut și la meciurile pe la care am venit, gazonul se va rupe încă de la încălzire. Trebuie să ne adaptăm la anumite condiţii de joc, de antrenament. Nu am văzut încă gazonul, dar cu siguranță îl vom face mâine dimineață când avem programată o plimbare. Din păcate, starea gazonului nu se ridică la frumuseţea stadionului, dar sperăm ca în viitor să se rezolve şi această problemă”, a declarat Cosmin Contra.

„Guriță” este conștient că pe tricolori îi așteaptă un meci greu, în fața unui adversar calificat la Campionatul Mondial din Rusia. Selecționerul României are de gând să opereze chiar mutări în primul 11.

„Va fi un meci destul de greu, cu o echipă de Mondiale, care a eliminat Italia. Vom întâlni o echipă foarte bine organizată, nordică, puternică din punct de vedere fizic, cu un joc bine definit. Noi venim după o victorie importantă în Israel, acolo unde băieții au reacționat foarte bine. Voi încerca să propun un prim „11”, care să se descurce pe un gazon mai nasol”, a punctat selecționerul.

Partida dintre România și Suedia va fi transmisă în direct de postul PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.