SCM U Craiova – U BT Cluj 95-104, LNBM – etapa 9, seoznul 2017-2018 / FOTO: Ionuț Greere

SCM Universitatea Craiova va juca în etapa cu numpăul 20 din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin în deplasare cu U BT Cluj-Napoca. Partida dintre cele două formații va avea loc sâmbătă, de la ora 19:15 (Digisport 3), în BT Arena din Cluj.

Formația antrenată de Rami Hadar are un bilanț de 9-9 la general, în vreme ce campioana en-titre are la activ 14 victorii și 4 înfrângeri. Ambele echipe au câte un meci mai puțin disputat. Oltenii vor juca pe 21 martie restanța cu Poli iași, iar clujenii și-au amânat jocul din runda precedentă, cțnd ar fi trebuit să întâlnească în propriul fief pe Steaua CSM.

Partida de pe malul Someșului va fi arbitrată de Marius Ciulin, Dragoș Nicolae și Sorin Drugău. Comisar din partea FRB a fost desemnat Zoltan Raduly.

În tur, într-un meci disputat pe data de 15 decembrie 2017, U Cluj s-a impus în Bănie cu scorul de 105-94. Cel mai bun om din tabăra olteană a fost Goran Martinic, care a totalizat 25 de puncte și 7 pase decisive. În replică, cel mai bun jucător de la campioni a fost Željko Šakić, cu 29 de puncte, 10 recuperări și 6 pase decisive.

Istoricul confruntărilor directe este favorabil clujenilor, care au câștigat 21 de partide, fața de 5 succese ale oltenilor. Ultima victorie a Craiovei în fața Clujului datează din data de 10 februarie 2016 (91-81).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.