Basti Ionescu, SCM U Craiova / FOTO: Ionuț Greere

Noul jucător al echipei de baschet SCM Universitatea Craiova, Sebastian Ionescu (Basti), a participat la conferința de presă în care a anunțată și întoarcerea antrenorului Rami Hadar.

Sportivul născut în Bănie se simte foarte fericit că a ajuns acasă și își dorește să facă performanță cu noua sa echipă.

„Sunt foarte fericit că voi jucă pentru Craiova, sunt foarte optimist că va urmă o perioadă bună, și sper să ne atingem obiectivul, locurile 1-8, dar să luptăm și pentru locurile 1-6. Mi-am dorit foarte mult să se realizeze transferul și să joc pentru echipă orașului natal. Este o bucurie că am venit aici și îmi stă bine în albastru. Trebuie să vedem cum voi evolua și dacă va fi totul bine, vom vorbi despre o negociere, aș putea să iau și banderola de căpitan și să urcăm cât mai mult în clasament. De fiecare data când veneam la Craiova că adversar și auzeam imnul Craiovei mi se făcea pielea de găină”, a spus Ionescu la conferința de presă.

Basti a jucat pentru CSM CSU Oradea în a 2-a jumătate a sezonului 2014/15, în prima jumătate a stagiunii 2015/16 și în actuala stagiune. El a mai evoluat la CSM Ploiești în cea de-a 2-a parte a sezonului 2015/16, respectiv la Dinamo București în cursul sezonului 2016/17, sub formă de împrumut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.