Liga 1: Florin Gardoș și Andre Santos au fost prezentați oficial

0
881
Florin Gardoș și Andre Santos au fost prezentați oficial / FOTO: Ionuț Greere
Florin Gardoș și Andre Santos au fost prezentați oficial / FOTO: Ionuț Greere

Universitatea Craiova și-a prezentat oficial ultimle două achiziţii care întăresc echipa antrenată de Devis Mangia. Craiovenii s-au întărit cu Florin Gardoș, jucător care nu mai are nevoie de nicio prezentare și portughezul Andre Santos, jucător care a trecut pe Sporting Lisabona și a jucat în prima reprezentativă a Portugaliei.

Florin Gardoș a revenit în România, a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova și speră să revină la echipa națională din postura de jucător al Craiovei.

„Am ales să vin aici, pentru că am fost dorit de conducere, antrenor. A fost important pentru mine. Mi-a plăcut că totul a mers repede, a fost transparent, oameni profesioniști. Am rămas plăcut surprins de ce se întâmplă aici. Când am plecat din România, lucrurile nu erau așa bine puse la punct. Sper să revin la echipa națională, de aceea m-am și întors în România”, a declarat fundașul român.

Andre Santos are un bun prieten în Liga 1, pe Diogo Salomao, care joacă la Dinamo București și care i-a fost coleg atât la Sporting, cât și la Deportivo La Coruna. Cei doi au purtat și o discuție în momentul în care Andre Santos. Noul jucător a primit referințe bune de la fostul său coleg.

„Am un prieten bun la Dinamo: Diogo Salomao. Am jucat cu el la două echipe: la Sporting și la Deportivo La Coruna. A vorbit cu mine despre Craiova, l-am întrebat și a spus că e o echipă foarte bună, cu suporteri foarte buni. Pe Tiago îl știu după nume, el e mai tânăr, dar i-am cerut unui prieten numărul lui. L-am sunat pe Tiago și a spus numai de bine despre Craiova”, a spus Andre Santos, la conferința de presă în cadrul căreia a fost prezentat oficial în Bănie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.