Clubul Universitatea Craiova a oficializat ultimele două transferuri ale iernii. Florin Gardoș  și portughezul Andre Santos sunt „lei” cu acte în regulă.

Azi-noapte, cu puțin timp înainte de miezul nopții, oltenii au anunțat pe pagina oficială de Facebook faptul că s-a ajuns la un acord pentru împrumutul lui Florin Gardoș de la formația engelză Southampton. Şi site-ul oficial al lui Southampton anunţă împrumutul lui Gardoş la Craiova. “Toţi de la Southampton îi urează toate cele bune lui Florin pentru ultima parte a sezonului”.

Oltenii au parafat un contract valabil până la finalul sezonului competițional și cu André Filipe Bernardes Santos, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani.

„Născut pe data de 2 martie 1989 în localitatea portugheză Sobreiro Curvo, noul mijlocaș al clubului nostru are 1,80 m. și este fotbalist de picior drept. Andre Santos a petrecut tot junioratul la Sporting Lisabona (perioada 2002 – 2008), echipă la care a jucat în cele mai multe meciuri: 67, dintre care 19 în UEFA Europa League. Puțin cunoscut este faptul că nu e prima oară când Santos vine în România. Pe data de 3 noiembrie 2011, Sporting a jucat în deplasare, cu FC Vaslui, portughezul fiind pe teren timp de 78 de minute. Ulterior a fost împrumutat, pe rând, la Fatima și Leiria. A fost împrumutat de Sporting și în Spania, la Deportivo De La Coruna (15 meciuri), apoi a fost transferat la Vitoria Guimaraes (35 de meciuri). A mai jucat în Turcia la Balikesirspor (11 meciuri) și în Franța la FC Metz (30 de meciuri). În actualul sezon competițional, la formația portugheză FC Arouca, a jucat în 21 de partide și a izbutit să ofere o pasă decisivă. Santos are, de asemenea, multe prezențe și în cadrul selecționatelor Portugaliei (Under-18, Under-19 și Under-21). A debutat în Naționala mare pe data de 29 martie 2011, într-un amical cu Finlanda câștigat de portughezi cu scorul de 2 – 0. Noul mijlocaș al Științei a mai evoluat, de asemenea, și în amicalul contra selecționatei din Luxemburg, punând umărul la victoria cu 5 – 0 a țării sale, alături de Cristiano Ronaldo”, se arată în prezentarea fotbalistului portughez postată de olteni pe site-ul oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.