Bogdan Ene, căpitan SCMU Craiova / FOTO: Ionuț Greere

Bogdan Ene, căpitanul echipei de volei masculin SCMU Craiova, a vorbit joi, în cadrul unei conferințe de presă, despre partida pe care vicecampioana României o va disputa la finalul săptămânii în penultima etapă din sezonul regulat al Diviziei A 1.

„Sâmbătă avem un meci foarte greu cu Arcada Galaţi, care a investit mult în jucători în fiecare an. Cred că ei vin cu un moral foarte bun după ce au învins Steaua la Bucureşti. Sunt convins că vom pregăti foarte bine jocul şi vom fi atenţi la toate aspectele şi vom analiza fiecare detaliu. Mă bucur că au început să vină spectatorii în număr mai mare la sală şi avem nevoie de susţinerea lor şi sâmbătă. Sperăm să fie atmosfera cel puţin la fel ca la meciul cu Steaua când lumea ne-a susţinut pe tot parcursul meciului. Sperăm ca la final noi să fim învingători, indiferent de scor”, a declarat Bogdan Ene, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

Partida dintre SCMU Craiova și Arcada Galați se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă. Jocul contează pentru etapa cu numărul 21 din sezonul regulat al Diviziei A 1 masculin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.