Box: Daniel Dumitru și Alberto Florescu vor boxa sub tricolor

0
572
Dumitru Daniel a câștigat selecția naționala pentru CM și CE de juniori / FOTO: CSM CRAIOVA
Dumitru Daniel a câștigat selecția naționala pentru CM și CE de juniori / FOTO: CSM CRAIOVA

Doi pugiliști de la CSM Craiova au participat zilele trecute la o acțiune de selecție pentru lotul național de juniori, care a avut loc la Brăila. Ambii au primit undă verde pentru a face parte din lotul României la juniori după ce s-au impus în ambele meciuri disputate în cadrul selecției. 

Daniel Dumitru, care anul trecut cucerea titlul european la cadeți, a participat la categoria 80 de kg, iar Alberto Florescu la +80 de kg. Aceștia urmează să participe la Campionatul European și Campionatul Mondial de juniori, sub însemnele României.

„Au avut câte două meciuri fiecare și le-au câștigat pe ambele. Acum așteptăm convocarea oficială, ei au fost selectionați în urma acestei acțiuni. Vor participa cu lotul României la campionatele europene și mondiale de juniori din 2018, unde Daniel Dumitru va trebuie să confirme postura de campion european la cadeți. Sper să facem tot ce este posibil să luăm o medalie cât mai strălucitoare, luând în considerare că este primul lui an de juniori”, a declarat antrenorul celor doi pugiliști juniori, Marcel Sârba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.