Handbal (F) / EHF Cup: EHF a anunțat oficial urnele pentru tragerea la sorți » Mâine se stabilesc sferturile și semifinalele Cupei EHF

0
855
SCM Craiova, handbal feminin / FOTO: Ionuț Greere

EHF a anunțat, luni, pe site-ul oficial, după meciurile din ultima etapa a grupelor Cupei EHF, urnele pentru tragerea la sorți a sferturilor de finală ale competiției. SCM Craiova își află mâine nu doar adversara din următoarea fază, ci și posibila echipă pe care ar putea să o întâlnească în semifinale.

Regula pentru tragerea la sorţi spune că echipele calificare vor fi împărţite în două urne, una a favoritelor şi una a outsiderelor. În urna A se vor afla echipele care au câștigat grupele, iar în urna B vor intra echipele clasate pe locul secund.

Meciurile din sferturi se vor disputa în sistem tur-retur. Turul se va disputa pe terenul echipei ce a terminat pe locul 2 (respectiv la Craiova și Zalău) pe 3-4 martie iar returul la o săptămână distanță.

URNA A
Brest Bretagne Handball (FRA)
Larvik (NOR)
Handball Club Lada (RUS)
Kastamonu Belediyesi GSK (TUR)

URNA B
Viborg HK (DEN)
Vipers Kristiansand (NOR)
HC Zalau (ROU)
SCM Craiova (ROU)

Tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei EHF este programată marți, 13 februarie, de la ora 12:00 și va fi transmsă în direct pe canalul de youtube al Federației Europene de Handbal. Nu se pot întâlni echipele care au fost în aceeași grupă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.