Liga 1: Cristi Bărbuț, meciul 100 în Liga 1. Cifrele meciului Craiova – Sepsi

0
455

Dincolo de rezultatul (1-0) înregistrat pe gazon, meciul Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe, contând pentru etapa a 24-a din Liga 1, a avut parte și de alte cifre interesante.

Cristi Bărbuț a bifat în întâlnirea de duminică seara meciul cu numărul 100 pe prima scenă a fotbalului românesc. Bărbuț a debutat în Liga 1 pe data de 19 iulie 2013, în întâlnirea ACS Poli Timișoara – Dinamo București 2-0, meci în care a și reușit să înscrie.

Meciul dintre Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe a reprezentat cea de-a 4-a întâlnire directă dintre cele două combatante. Două dintre întâlniri au avut loc în Cupa României. Interesant este faptul că ambele jocului s-au disputat în aceeași fază a competiției (16-imi).

Niciu jucător din primul 11 aliniat de Eugen Neagoe nu s-a aflat în echipa de start din turului campionatului. Doar Attila Hadnagy a jucat în ambele meciuri împotriva Craiovei. De partea cealaltă, 7 jucători au fost titulari și în meciul tur.

Portarul elvețian Miograd Mitrovic a jucăt al 3-lea meci în prima ligă din România și a fost primul joc în care nu a primit gol. Mitrovic a evoluat și în partida tur.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.