Volei (M): Ionuț Teleleu a prefațat meciul cu Steaua: „Sperăm să facem un joc bun şi să ne bucurăm alături de suporteri la finalul partidei”

0
538
Ionuț Teleleu, jucător SCMU Craiova - volei masculin / Foto: Ionuț Greere
Ionuț Teleleu, jucător SCMU Craiova – volei masculin / Foto: Ionuț Greere

Ionuț Teleleu, coordonatorul echipei de volei masculin SCMU Craiova, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă înaintea meciului cu Steaua București, programat sâmbătă seară, în Divizia A 1.

Jucătorul grupării din Bănie recunoaște că partida cu liderul campionatului va fi una foarte dificilă, însă are încredere în colegii săi și speră să bucure împreună cu suporterii la finalul întâlnirii.

„Meciul cu Steaua va fi foarte dificil, deoarece Steaua este o echipă de top în acest an. Ei au doar un eşec în acest sezon, dar şi noi venim după o serie foarte bună în ultimele partide. Jucăm acasă, unde am pierdut un meci la mare luptă cu Ploieştiul. Suntem într-o creştere din toate punctele de vedere. Sperăm să facem un joc bun şi să ne bucurăm alături de suporteri la finalul partidei”, a spus Teleleu.

Partida dintre SCMU Craiova și Steaua București se va disputa sâmbătă, în Sala Polivalentă din Craiova, cu începere de la ora 18:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.