Craiova – Brest 16-15 / EHF Cup

Meci de infarct în Sala Polivalentă din Craiova. Peste 4000 de spectatori au purtat fetele antrenate de Bogdan Burcea spre o victorie senzațională în Cupa EHF. 

SCM Craiova a învins Brest Bretagne cu 16-15 (5-9), în etapa a 5-a din Grupa A a Cupei EHF și a făcut un pas uriaş spre sferturile de finală ale competiţiei.

Oaspetele au deținut inițiativa în prima repriză, iar Pineau și colegele sale au intrat la vestiare cu scorul de 9-5 ! Craiova a început în forță al doilea mitan și în doar 5 minute a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj (9-9). Elisei putea chiar aduce Craiova pentru prima dată în avantaj, însă a Darleaux s-a evidețiat la aruncarea experimentatei jucătoare din tabăra olteană.

Brest s-a desprins din nou la patru lungimi (11-15) pe fondul mai multor ratări pe contraatac. Susținută puternic din tribune, Craiova nu a primit niciun gol în ultimele 10 minute și a reușit să marcheze golul victoriei în ultimul de joc.

În urma acestui rezultat, clasamentul grupei arată astfel:

1. Brest – 6p, 2. SCM Craiova – 6p, 3. Kuban – 4p, 4. Randers – 2p.

Au mai rămas de disputat jocurile:

Kuban – Randers (duminică)

Randers – SCM Craiova şi Brest – Kuban (11 februarie)

SCM Craiova – Brest Bretagne 16-15 (5-9)

CRAIOVA: Dumanska, Stanciu, Lung – portari; Rădoi 2, Trifunovic 1, Şelaru, Pricopi, Ţicu 2, Popescu, Nikolic 2, Ardean 2, Colac, Tudor, Klikovac 3, Vizitiu 3, Florianu 1

BREST: Idehn, Darleaux – portari; Tissier 1, Pineau 6, Copy 2, N’Gouan 4, Herbrecht, Prouvensier, Sand, Pop-Lazic, Stoiljkovic 1, Manach, Coatanea, Burlet, Limal, Mangue 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.