Women’s EHF Cup ➡️SCM Craiova 🇷🇴 🆚 Kuban Krasnodar 🇷🇺 30-24 / FOTO: Ionuț Greere

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a obţinut a doua victorie în Grupa A a Cupei EHF, după ce a învins sâmbătă, pe teren propriu, Kuban Krasnodar cu 30-24 (17-13), în a parta etapă a competiției.

În fața a 4000 de spectatori, formația pregătită de Bogdan Burcea a pornit ca din tun și s-a distanțat repede pe tabela de marcaj. Yulia Dumanska a făcut minuni în poarta oltencelor, iar scorul a crescut de la minunt la minut 6-1 (6), 8-2 (10) şi 13-6 (18). Finalul primului mitan a aparținut oaspetelor, care au punctat de 3 ori la rând, pentru 17-13 la pauză.

Craiova a început bine și parte a doua a jocului, însă oaspetele au revenit puternic din urnă și s-au apropiat amenințător la doar 2 goluri diferență (23-21 – 44). Cristina Florianu a găsit din nou calea spre gol, iar Yulia Dumanska a reușit trei intervenții consecutive. Gazdele, încurajate frenetic din tribune, au prins aripi și au pus 6 goluri avans. Diferența s-a dovedit a fi hotărâtoare, iar SCM Craiova păstrează șanse reale de calificare în sferturile de finală.

Pasul decisiv poate fi făcut pe 3 februarie, când oltencele vor juca tot pe teren prorpriu cu Brest.

SCM CRAIOVA – KUBAN KRASNODAR 30-24 (17-13)

CRAIOVA: Dumanska, Stanciu – Florianu 10, Nikolic 8, Elisei 5, Klikovac 2, Șelaru 2, Pricopi 1, Rădoi 1, Țicu 1, Vizitiu, Trifunovic , Tudor

KUBAN: Kalinina, Mikhalylyuta – Frolova 8, Rzaeva 5, Efimkina 3, Gariaeva 3, Samoilenko 2, Fanina 1, Savinova 1, Sobina 1, Golikova, Nalivko.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.