Echipa de handbal feminin SCM Craiova va juca mâine seară în compania formației daneze Randers HK, în etapa a doua din grupa A a Cupei EHF. Meciul este programat în Sala Polivalentă din Craiova, cu începere de la ora 18:00.

Ambele echipe au pornit cu stângul meciurile din grupă. Formația pregătită de Bogdan Burcea a pierdut în deplasare, în fața formației franceze Brest, scor 25-22. Randers a cedat în propriul fief, 20-23, în fața rusoaicelor de la Kuban Krasnodar.

În ceea ce privește confruntarea cu Randers de sâmbătă, Bogdan Burcea a declarat că echipa sa și-a făcut temele și va face tot posibilul să câștige această întâlnire.

„Avem o grămadă de informații despre Randers. Așa cum s-a întâmplat și cu Brest, ne-am făcut temele foarte bine. Ideea este că starea de sănătate este ceea ce mă îngrijorează la echipa mea. Atâta timp cât nu avem un lot valid, este o problemă foarte mare, mai ales că și așa suntem la vreo zece metri sub pământ față de adversarele din grupa noastră, din toate punctele de vedere. Noi vom încerca să ne facem datoria, așa cum am făcut-o și până acum, pe parchet. Invităm iubitorii acestui sport să ne susțină. Promitem că, indiferent că vom evolua în șapte-opt jucătoare, vom face tot ce ne stă în putință pentru a învinge Randersul“a spus Bogdan Burcea.

Biletele pentru această întâlnire s-au pus deja în vânzare la casa de bilete a Sălii Polivalente Craiova. Prețul unui bilet de intrare este de 5 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.