Direcția Județană pentru Sport și Tineret Dolj a premiat luni seara pe sportivii și antrenorii care au adus faimă Craiovei și județului Dolj pe parcursul anului 2017.

Ștefania Priceputu, aflată în dublă legitimare LPS Craiova cu CSM Craiova, câștigătoarea locul I la Campionatul European de lupte juniori și locul III la Campionatul Mondial de lupte juniori, a fost desemnată drept sportivul anului 2017. Antrenorul anului a fost desemnat Valentin Boboşca, cel care o antrenează pe Ștefania Priceputu.

Reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Dolj au premiat pe sportivii craioveni care au câștigat medalii la Campionatele Mondiale, Europene și Balcanice, împreună cu antrenorii care îi pregătesc pentru astfel de perforanțe.

De asemenea, au fost premiate și jucătoarele echipei de handbal feminin, SCM Craiova. Cristina Zamfir Florianu – pentru titlul de golgheter al Ligii Naționale, Yuliya Dumanska, pentru titlul de cel mai bun tânăr portar al Ligii Naționale, Valentina Ardean Elisei și Andreea Pricopi, toate componente ale Echipei Naționale a României de handbal.

Au mai primit premii și doi jucători de la echipa de fotbal Universitatea Craiova, căpitanul Alexandru Băluță, dar și Vladimir Screciu, component al lotului național Under 17.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.