Căpitanul echipei de volei masculin SCMU Craiova, Bogdan Ene, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă, ultimele meciuri din 2017. 

Formația pregătită de Dănuț Pascu va mai juca în luna decembrie 3 partide extrem de importante.

Miercuri, de la ora 18:00, vicecampioana României are nevoie de două seturi pentru calificarea în semifinalele Cupei României. Craiovenii primesc vizita echipei CSM București (3-1, în tur). Sâmbătă, de la 12:45, Craiova joacă în propriul fief cu Tricolorul Ploiești (etapa 13 – Divizia A1), pentru ca săptămana viitoare, miercuri, 20 decembrie, oltenii joacă în Turcia returul din 16-imile Cupei CEV.

“Venim după o primă victorie în deplasare, cu echipa a doua din Baia Mare. Sperăm ca miercuri să obţinem calificarea în Final Four-ul Cupei României, ceea ce ar însemna foarte mult pentru noi. Sâmbătă întâlnim echipa din Ploieşti, care este foarte bună. Sper să reuşim să recuperăm punctele pierdute, în tur, la Ploieşti. În Turcia, trebuie să avem o evoluţie foarte bună, să creştem de la meci la meci şi să ieşim cu capul sus din această aventură europeană”, a spus Bogdan Ene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.