Handbal (F): România a învins Slovenia la Campionatul Mondial. Vezi ce au făcut jucătoarele Craiovei

0
415
FOTO: Fan Handbal
FOTO: Fan Handbal

Naţionala feminină de handbal a României a obţinut a doua sa victorie în Grupa A a Campionatului Mondial din Germania, 31-28 (14-14) cu Slovenia, duminică, la Trier. 

În prima parte a partidei, slovenele s-au dus la 4 goluri în mai multe rânduri și chiar 5, de două ori. Ana Gros a făcut legea pe semicerc. De la 7-12, în minutul 20, româncele au marcat la foc automat și au restablit egalitatea, 14-14 după primele 30 de minute de joc.

România a dominat partea secundă. Echipa antrenată de spaniolul Ambros Martin a avut mult timp avantaj de unu-două goluri. Ultimele minute au fost decisive, după ce s-a restabilit egalitatea, 26-26, româncele au marcat de două ori la rând și și-au securizat victoria.

Valentina Ardean Elisei a marcat e 4 ori pentru România tot din atâtea aruncări. Cristina Zamfir-Florianu nu s-a aflat pe lista marcatoarelor, în vreme ce Yulia Dumanska nu a jucat.

În Grupa A, de la Trier, România mai are de jucat cu Spania (5 decembrie, 21,30), Angola (7 decembrie, 19,00), ultimul meci fiind contra vicecampioanei olimpice Franţa (8 decembrie, ora 19,00).

Nikolic și Klikovac au marcat pentru propriile echipe naționale

Reprezentativa Serbiei a obținut a doua victorie la Campionatul Mondial din Germania. La victoria naționalei plave și-a adus contribuția și Zeljka Nikolic. Extrema formației SCM Craiova a marat de 3 ori în victoria împotriva Camerunului, scor 34-21.

Bobana Klikovac a marcat un gol pentru Muntenegru în meciul pierdut la Campionatul Mondial, scor 24-28, în fața Rusiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.