Lupte: Junioarele de la CSM Craiova și-au păstrat titlul național

0
310
Echipa de lupte CSM Craiova - campioană națională de juniori / FOTO: FRLUPTE
Echipa de lupte CSM Craiova – campioană națională de juniori / FOTO: FRLUPTE

Luptătoarele de la CSM Craiova au reușit să își mențină postura de campioane naționale pe echipe și în anul acesta, după ce la Campionatul Național de juniori pe echipe, care a avut loc la Rădăuți zilele trecute, au trecut de toate adversarele pentru a urca pe primul loc al podiumului.

Echipa CSM Craiova, medaliată cu aurul național, a fost formată din nouă sportive: Ruth Badea (44 kg), Denisa Breazu (48 kg), Violeta Măicănescu (51 kg), Daniela Vîrban (51 kg), Mihaela Bărbulescu (55 kg), Ana Maria Enache (59 kg), Valentina Ungureanu (63 kg), Adina Irimia (67 kg), Larisa Nițu (72 kg). Luptătoarele sunt pregătite de Petre Banciu și Marin Dobrescu.

„Sunt foarte mulțumit că am reușit să obținem din nou aurul național pe echipe la fete, astfel păstrându-ne titlul obținut și anul trecut. Sportivele noastre au avut o evoluție foarte bună, demonstrând că în această formulă sunt cele mai bune din țară. Sperăm să continuăm performanțele la nivel național, dar și international”, a declarat Petre Banciu, antrenorul secției de lupte a CSM Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.